Egy egészséges ajándék karácsonyraA DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.  

A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (lingzhi) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású "gyógynövény", mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.


A DXN Gift Box Extra tartalma:

dxn fekete kávé5 tasak Lingzhi Black Coffee:

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül.
A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Egy tasak 2-3 csészére is elengedő.


3in1 kávé4 tasak Lingzhi Coffee 3 in 1

A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással.

Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.
Rendkívül frissítő és egészséges.dxn krém kávé4 tasak DXN Cream Coffee

A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül.

Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy,
selymes ízt kölcsönöz.
Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.


DXN Zhi Mocha4 tasak Zhi Mocha

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik.

Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.Maca Vita Cafe4 tasak Maca Vita Café

A nagysikerű Vita Café visszatért!
Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz.
Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.


Maca Eu Cafe4 tasak Maca EuCafé

A nagysikerű Vita Café visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz.
Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.A DXN Gift Box Extra ganodermás kávé díszdoboz megvásárolható a DXN webáruházban.

Fogyasztói ár:  11.500 Ft
Törzsvásárlói ár:  9.500 Ft

» Tovább a webáruházba

(Törzsvásárlóként 15-25%-kal olcsóbban vásárolhat: Amennyiben szeretne spórolni későbbi vásárlásain, úgy érdemes a törzsvásárlói igényét a rendelés leadásnál bejelölnie. Ennek egyszeri 5.000 Ft-os díja van, mely tartalmaz egy bemutató mappát.)

» Tovább a webáruházba