DXN termékek vásárlása MagyarországonA DXN termékeket (ganoderma kávé, étrendkiegészítők, személyes higiéniai és kozmetikai termékek) webáruházunkban könnyedén megrendelheti, házhozszállítással (magánszemély és vállalkozás egyaránt).

Azon vásárlók, akik már tagjai a DXN-nek, jogosultak Törzsvásárlói áron vásárolni. Pl. egy doboz DXN Lingzhi Coffee (ganodermás fekete kávé) fogyasztói ára 4.865 Ft, törzsvásárlói ára 3.800 Ft.
Minden más vásárló Fogyasztói áron juthat az általa kiválasztott termékhez. az általa kiválasztott termékhez. A webáruházunkban leadott rendeléseket e-mailben visszaigazoljuk. (Amennyiben bármilyen segítségre szüksége lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot!) A megrendelt termékeket a GLS szállítja ki a megadott címre, vagy GLS csomagpontba. A szállítási cím, illetve a fizetés módja a rendelési adatok megadásakor választhatóak ki.)

DXN termék rendelési útmutató

  1. Látogasson el a DXN webáruházba
  2. A kívánt termék mellett kattintson a "Kosárba tesz" gombra
  3. Ekkor megjelenik a Kosár tartalma, ahol a termék mennyiségét tetszés szerint átírthatja (0 = kosárból kivesz), majd a Módosít gombra kell kattintani
  4. Ha megvan a vásárolni kívánt termék, kattintson a sárga "Megrendelem" gombra
  5. Itt láthatja a megrendelt termékeket, és azok árát. Itt lehetősége van a törzsvásárlói igény leadására is, csak jelölje be a "Megrendelésemmel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöm, így jogosult vagyok a törzsvásárlói árra. A tagsági regisztráció díja 5.000 Ft, amit a jelen termékrendeléssel együtt megrendelek. (A tagsági regisztráció díja tartalmazza a bemutató mappát is.)" szöveg melletti ikont. 
  6. Adja meg a számlázási és szállítási adatokat
  7. Válassza ki a fizetési (pl. átutalás, utánvét, stb) és szállítási módot
  8. Kattintson az "Összesítés" gombra, tekintse át rendelését, végül kattintson az összesítés alatti "Vásárlás véglegesítése" gombra
Tovább a webáruházba