Egészséges kávé?

A kávé egészségre gyakorolt negatív vagy pozitív hatásáról sokat lehet hallani, ám ami biztos, hogy a mértéktelen, túlzott fogyasztás károsítja szervezetünket (ez persze sok mindenre igaz).

Mivel a kávé sokaknak szenvedélye, szinte függővé válnak, így felmerül a kérdés, hogy létezik-e olyan kávé, amivel elkerülhető a magas vérnyomás, a gyomorégés és savasodás?

Ha szeretné élvezni a kávézás örömét, de az egészségére is odafigyelne, a megoldást itt találja!

 

Ganoderma kávéval az egészségért


A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású “gyógynövény”, mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

A DXN ganodermás kávéi minőségi arabica kávét és ganoderma gombát tartalmaznak. 

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. (A hatás elérése érdekében ne fogyasszon mellette más kávét!)

Tapasztalatból tudjuk, hogy aki korábban több csésze hagyományos kávét ivott naponta, a ganoderma kávéval ez a mennyiség napi 1-2 csészére is lecsökkenhet, hosszan tartó pozitív hatásának köszönhetően.

Ha szeretné kipróbálni ganoderma kávéinkat, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre webáruházunk főoldalán (a beúszó ablakban), és egy 1000 Ft-os vásárlási kedvezményt adunk ajándékba, amit internetes vásárlás esetén használhat fel. Kattintson ide a folytatáshoz!

A DXN ganoderma gomba tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. 

Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg hét kávéspecialitás szerepel – tekintse meg ganoderma kávéinkat és további ganodermás termékeinket!

Spóroljon pénzt a kávéfogyasztásán! Törzsvásárlóként 15-25% kedvezménnyel vásárolhat ízlésének megfelelő kávét, teát vagy forró csokit, melyek minőségi ganodermát tartalmaznak. Tovább a Törzsvásárlói regisztrációhoz

Ha kérdése lenne, segítségre van szüksége, írjon nekünk