A DXN termékek adagolása

A DXN webáruházban bőséges a választék, nagyon kedveltek pozitív hatása miatt pl. a ganodermás étrendkiegészítőink. A nagy kínálat mellett nem árt tudnunk, miből mennyit szedjünk be.

Íme röviden:
  • Ganoderma kapszulák:  1. hét napi 1 db, utána napi 2-3 db
  • Ganoderma Por: napi 1 adagolókanál por
  • Cordyceps kapszula: 2-3 db / nap
  • Spirulina: 2-6 db / nap
  • A ganoderma kávéból napi 2-3 csésze elég

Megjegyzés:
Ha Ön eddig sokat kávézott, kellemes meglepetés lesz, hogy a ganoderma kávéból már nem kell annyit innia. Az immun erősítő hatása mellett a maró, savas érzés is elmúlik majd, mert a ganoderma kávé lúgosító hatású. (Alacsony és magas vérnyomással is fogyasztható.)

A Ganoderma GL és RG kapszula együtt is szedhető, vagy kapható külön-külön por alakban és egyben is.

A Cordyceps tablettát 100% ananászlével fogyasszuk, és szedjünk hozzá Spirulinát. Aktívabb életet élőknek nagyon javasolt, a sportban pedig nagyobb teljesítményt biztosít.

Nézzen szét a webáruházban


Regisztráljon törzsvásárlónak, hogy spóroljon a vásárláskor.
Amennyiben törzsvásárló, lehetősége lesz arra, hogy akár még nagyobb kedvezményekkel is vásároljon. Ennek egyszeri 5.000 Ft-os díja van, mely akár már az első rendelésnél is behozza az árát. (Törzsvásárlóként további pénztárca kímélő lehetőségei is vannak... :)

Hogyan lehet törzsvásárló?

Miután
  1. a kívánt terméket kosárba tette,
  2. rákattintott a Megrendelem gombra,
  3. megadta a rendelési adatokat,
  4. a rendelés összesítőnél jelölje be: "Megrendelésemmel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöm, így jogosult vagyok a törzsvásárlói árra...",
  5. és kattintson a Küldés gombra 
A rendelést emailben visszaigazoljuk. Ha bármi kérdése lenne, hívjon a +36 30 921-1600-as számon, vagy írjon skype-on: ganoderma.coffee illetve emailen: dxnganodermacoffee (@) gmail.com

Nézzen szét a webáruházban