Termékajánló: Ganoderma Kávé

Szereti a kávét, de az sok savat csinál?


A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

Magas a vérnyomása vagy túl alacsony? Koleszterin problémái vannak?

 

A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású “gyógynövény”, mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

Kóstolja meg a DXN ganodermás kávéit!

Ha szeretné kipróbálni ganoderma kávéinkat, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre webáruházunk főoldalán (a beúszó ablakban), és egy 1000 Ft-os vásárlási kedvezményt adunk ajándékba, amit internetes vásárlás esetén használhat fel. Kattintson ide a folytatáshoz!

A DXN ganoderma gomba tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg hét kávéspecialitás szerepel – tekintse meg ganoderma kávéinkat és további ganodermás termékeinket!

Spóroljon pénzt a kávéfogyasztásán! Törzsvásárlóként 15-25% kedvezménnyel vásárolhat ízlésének megfelelő kávét, teát vagy forró csokit, melyek minőségi ganodermát tartalmaznak. Tovább a Törzsvásárlói regisztrációhoz