Az egészségmegőrzés fontossága

A modern orvostudomány csak a közelmúltban jutott el arra a felismerésre, ami az ázsiai gyógyászat egyik alap pillére: sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni az egészségmegőrzésre.

Az ehhez vezető egyik legkönnyebb út nem más, mint egy lombos fákon élő gomba, a ganoderma nemzetséghez tartozó Pecsétviaszgomba.
Egy olyan gyógygombáról van szó, mely annak ellenére, hogy Kínában már közel 2500 éve használják, a közelmúltig csak a legfelsőbb társadalmi osztályok számára volt elérhető.

Az immár évezredes tapasztalatok alapján tudható, hogy értékes összetevői normalizálják a testi folyamatokat, és támogatják az immunrendszer működését.

Ázsiában immár gyógyszerek összetevőjeként, a klinikai gyakorlatban is használják a ganoderma gombát.  A nyugati orvostudomány ugyancsak felfigyelt a daganatos betegségek kezelésében elért eredményeire.
Tudományos kutatások igazolják tovább a ganoderma májvédő, antibakterális és antivirális hatását, de jelentősek a vérnyomás, vércukor és koleszterin szabályozásában elért eredményei is.

Hogyan érhetjük el, hogy a ganoderma gomba mindennapjaink részévé váljon?

 

A megoldást egy csésze "fekete' jelenti. A DXN egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

Ganodermás kávé
A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.
 
A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg hét kávéspecialitás szerepel.
Tudjon meg többet, látogasson el weboldalunkra: Ganoderma Kávé