Gyenge az immun rendszere? Eljött az immun erősítés ideje!

Fáradtnak, levertnek érzi magát? Gyakoriak a megfázások?

Lehet, hogy épp most lábalt ki egy betegségből, de ha gyenge az immunrendszere, akkor bizony máris jön a soron  következő. Ilyenkor az ember szinte minden vírust elkap, de Ön ne hagyja magát sodorni az árral! :)

Mi is az immunrendszer? 

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, megvéd az esetleges fertőzésektől, eltávolítja a szervezetbe nem illő idegen anyagokat. Azonban meglehet, hogy valamilyen okból az immunrendszer legyengül, és a lesben álló betegségek máris támadásba lendülnek.

Jobb idejében megelőzni a bajt! 
Javasolt a megfelelő napi folyadék (VÍZ!) mennyiség bevitele, a mesterséges anyagok, adalékanyagok mellőzése és az immun erősítők fogyasztása, de természetesen nem mindegy, hogy mit fogyasztunk.

A Ganoderma Gomba (pecsétviaszgomba) kiterjedt és kúraszerű alkalmazása javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású). Javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert, segít gyorsabban kilábalni a betegségekből.

A Ganoderma Gomba több féle termékben is megtalálható és kapható, mint pl. kávé, tea, étrend-kiegészítő szerek. Mindenki tetszés szerint válasszon magának! :) 

Ganodermás termékek webáruház